منتديات احلي الاوطان
مرحبآ بك زائرنا العزيز
انت محروم من اشياء كثيره ادخل هنا لتحصل علي المميزات كامله
نتشرف بك بالتسجيل فى منتدانا ومنتداك احلي الاوطان
ادارة المنتدى
منتديات احلي الاوطان
مرحبآ بك زائرنا العزيز
انت محروم من اشياء كثيره ادخل هنا لتحصل علي المميزات كامله
نتشرف بك بالتسجيل فى منتدانا ومنتداك احلي الاوطان
ادارة المنتدى
منتديات احلي الاوطان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات احلي الاوطان


 
الرئيسيةالتسجيلدخول

 

 فراخ على الطريقة اليونانية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
mageed
نجم المنتدي
mageed


عدد المساهمات : 162
نقاط : 355
تاريخ التسجيل : 03/11/2011

فراخ على الطريقة اليونانية Empty
مُساهمةموضوع: فراخ على الطريقة اليونانية   فراخ على الطريقة اليونانية Icon_minitimeالأربعاء مارس 07, 2012 12:13 am

فراخ على الطريقة اليونانية 1331068641811

معانا النهاردة فى منتديات أحلى الأوطان

طريقة أكلة جديدة من هنا وهناك

وهى طريقة الفراخ على الطريقة اليونانية

وانشاء الله تعجبكم

يلا معانا نبدأ


بســــــــــــــــــــــم الله

فراخ على الطريقة اليونانية 1331070610961

المقــــــــــــــــــــــــــادير

فرخة مقطعة
3 ملاعق كبيرة زيت زيتون
5 فصوص توم مقطع
3 حبات بصل مقطع
3 أكواب طماطم مقطعة
450 جرام زيتون اخضر مع فلفل رومى
فلفل أسود مطحون وملعقة كبيرة زعتر
كوب عصير عنب أحمر وملح


الطريـــــــــــــــــــــــــــقة

فى طاسة كبير الحجم نحمر الفراخ فى زيت الزيتون
نرفع الفراخ ونصفيه من الزيت.
نشوح التوم والبصل لمدة من 5- 7 دقايق لحد ما تبقى طرية
نضيف الطماطم والزيتون الأخضر ونشوحهم لحد ما يستوو
نضيف الفلفل والزعتر وعصير العنب الأحمر والفراخ
نغطى الخليط ونسوييه على نار هادية لمدة 30 دقيقة
وبعدين نقدمه
وبعد كده


بالهنــــــــــــــــــــــــــا والشفــــــــــــــــــــــــا
مـــــــع تحيـــــــــــــــــــــات

https://ahla-home.yoo7.com
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ على الطريقة اليونانية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فراخ محشية على الطريقة السعودية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات احلي الاوطان  :: المطبخ العربي :: مأكـــــــــــــــــــــــولات :: أكلات من هنا ومن هناك-
انتقل الى: